IMG_8604_960x169px

Hoe werken wij

Professioneel, deskundig en duidelijk

Als de financiele administratie blijft liggen, zijn pas na maanden de financiële resultaten beschikbaar. Deze waardevolle informatie wordt niet omgezet in sturingsinformatie. Nort Administratie wil u optimaal ondersteunen om snel te kunnen bepalen waar u staat en welke koers ingezet moet worden. Om dit te kunnen realiseren willen we betrokken zijn bij uw organisatie.

Met duidelijke pakketten met vaste prijzen….

De NORT- administratie pakketten zijn zo samengesteld dat voor het up to date houden van de administratie er voor iedere ondernemer een opmaat aanbieding kan worden gemaakt. Wij werken met deze administratie pakketten om geen onduidelijkheden te creëren. Op basis van de werkzaamheden, die vallen binnen deze pakketten is de prijs afgesproken. Daar zal dan ook geen onduidelijkheid over zijn. Naast het up to date houden van de financiele administratie vinden wij het belangrijk dat deze gegevens gebruikt worden om de koers te gaan bepalen. Om hierin goed mee te kunnen denken willen we betrokken zijn bij de klant, klankborden en zo focussen op de uitgestippelde koers. Dus niet een paar maanden per jaar contact, maar het hele jaar door.

Kortom: met Nort beschikt u over een deskundig ingespeeld en betrokken team, waarbij onze dienstverlening gericht is om u als ondernemer te ontzorgen voor een vaste overeengekomen prijs en mee te helpen bij het bepalen van de juiste koers.

PRAKTIJK: Is uw administratie op dit moment up to date? Gebruikt u financiële kengetallen om uw koers te bepalen? Welke keuze heeft u daarvoor op dit moment gemaakt? Bent u daarover tevreden? Is het efficiënt? Wij willen graag dit proces eens met u doornemen, bijvoorbeeld:1. U verwerkt zelf uw administratie, maar is dit echt daadwerkelijk wat u leuk vind? Is dit waarom u ondernemer bent geworden? En houdt u naast het voeren van uw administratie nog wel genoeg tijd over om daadwerkelijk te kunnen ondernemen? Mist u het klankborden met een derde? Wellicht is ons NORT-CHECK administratie pakket iets voor u.2. U heeft een administratief medewerk(st)er in dienst, maar is uw administratie groot genoeg om uw medewerk(st)er continue van werk te voorzien? En uw medewerk(st)er wil ook vast wel eens op vakantie, hoe blijft dan uw administratie up-to-date? En wat als hij of zij langere tijd ziek wordt? De kostenpost van een personeelslid blijft bestaan, maar uw administratie is niet meer bij. Wellicht is ons NORT-BACK UP administratie pakket iets voor u.

3. U brengt uw administratie naar een administratie- of accountantskantoor, maar weet u precies wat er met uw administratie gebeurd als deze bij uw administratie- of accountantskantoor staat? En is het daadwerkelijk handig dat u niet even zelf in uw eigen administratie kan kijken? Werkt uw administratiekantoor al met de efficiënte mogelijkheden zoals het importeren van banken en het exporteren van betaalbestanden? Of hanteert uw accountantskantoor de tarieven van een (assistent)accountant in plaats van een administrateur? De accountants- en administratiekosten zijn vaak op basis van uren x tarief. Maar hoe controleert u deze uren? Wellicht is ons NORT-TOTAAL administratie pakket iets voor u.

Wij komen graag voor een vrijblijvend informatief gesprek bij u langs

Neem contact met ons op Wilt u meer informatie