DSC_0040

Nort wil voor u een meerwaarde zijn

De ondernemer ontzorgen

Om de focus voor uw onderneming centraal te stellen ondersteunen wij ondernemers met het verzorgen van de financiele administratie, het opstellen van managementinformatie, het inrichten van nieuwe processen en procedures, de operationele aansturing van afdeling of organisatie en/of het ad interim inzetten van bedrijfskundigen of financiele experts.

Wij verwerken uw administratie, NORT houdt het up to date

Het NORT-TOTAAL pakket is geschikt voor het gehele MKB. Bent u een kleine ondernemer? Dan komen wij bijvoorbeeld eens in de maand bij u langs. Bent u een grotere ondernemer? Dan komen wij bijvoorbeeld twee dagen in de week bij u langs. In alle gevallen nemen onze medewerkers (indien gewenst) uw gehele boekhouding uit handen. Zelfs het debiteuren en crediteurenbeheer nemen wij graag van u over. U krijgt één vast betrokken contactpersoon, zodat u altijd weet waar en bij wie u terecht kunt voor eventuele vragen, maar ook waarmee u kunt klankborden over de te volgen koers

Praktijk: Vanuit onze ruime ervaring weten we hoe uw administratie zo efficiënt mogelijk gevoerd kan worden. Daarbij houden wij niet van dubbel werk, oftewel niet onnodig gegevens overtypen als het ook geïmporteerd kan worden. Vanuit uw banksysteem worden de afschriften dagelijks automatisch in de administratie verwerkt. Het handmatig invoeren van bankafschriften blijft daarom achterwege en uw financiële situatie is altijd actueel. Verkoopfacturen worden op eenvoudige wijze aangemaakt vanuit ons online boekhoudsysteem. De inkoopfacturen worden in gescand en direct in de administratie verwerkt. Betaalbatches zijn op eenvoudige wijze te genereren en voor betaling in uw banksysteem gereed gezet. Uw contactpersoon neemt samen met u de openstaande posten debiteuren en de betaaladvieslijsten door. Vervolgens bepaalt u samen de te versturen aanmaningsbrieven dan wel de te verrichten betalingen

Kortom: met Nort beschikt u over een deskundig ingespeeld en betrokken team, waarbij onze dienstverlening gericht is om u als ondernemer te ontzorgen voor een vaste overeengekomen prijs en mee te helpen bij het bepalen van de juiste koers.

U laat uw gehele administratie door NORT verzorgen, kortom:

 1. Wij nemen de volledige administratie voor onze rekening. Dit doen we online, zodat u toch altijd 24 uur per dag inzage hebt.
 2. Wij reageren binnen 24 uur op uw vragen.
 3. Zo hebt u er geen omkijken meer naar en houdt u toch grip op uw eigen financiële situatie!
 4. U krijgt één vaste contactpersoon zodat u altijd weet waar en bij wie u terecht kunt voor eventuele vragen, maar ook waarmee u kunt klankborden over de te volgen koers.
 5. De afgesproken prijs wordt gefactureerd in maandelijkse termijnen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Het NORT-TOTAAL ontzorg pakket bestaat uit:
 • Verzorgen complete administratie (online) 
 • Verzorgen aangifte omzetbelasting
 • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting
 • Verzorgen aangifte VPB (bij BV structuur)
 • Verzorgen opstellen jaarrekening
 • Verzorgen debiteuren/crediteurenbeheer
 • Persoonlijk contact: Koersgesprekken en aanspreekpunt voor uw vragen