DSC_0040

Nort wil voor u een meerwaarde zijn

De ondernemer ontzorgen

Om de focus voor uw onderneming centraal te stellen ondersteunen wij ondernemers met het verzorgen van de financiele administratie, het opstellen van managementinformatie, het inrichten van nieuwe processen en procedures, de operationele aansturing van afdeling of organisatie en/of het ad interim inzetten van bedrijfskundigen of financiele experts.

U verwerkt zelf uw administratie, NORT controleert

Het NORT-CHECK pakket is geschikt contact voor het gehele MKB. Bent u tevreden over hoe uw administratie nu wordt gevoerd, maar bent u op zoek naar een klankbord, een deskundige waarmee u uw financiële gegevens kunt bespreken. Periodiek beoordelen wij op locatie de financiële cijfers en spreken deze met u door. U weet waar u staat. Dat geeft u een gerust gevoel. U krijgt één vaste contactpersoon zodat u altijd weet waar en bij wie u terecht kunt voor eventuele vragen, maar ook waarmee u kunt klankborden over de te volgen koers.

Praktijk: Vanuit onze ruime ervaring weten we waar de valkuilen voor uw bedrijf zijn gelegen en hoe uw bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk gevoerd kan worden. Met onze check kunnen we u daarmee steeds goed adviseren.

Kortom: met Nort beschikt u over een deskundig ingespeeld en betrokken team, waarbij onze dienstverlening gericht is om u als ondernemer te ontzorgen voor een vaste overeengekomen prijs en mee te helpen bij het bepalen van de juiste koers.

U levert zelf uw administratie, NORT controleert

Het NORT-CHECK pakket is geschikt voor het gehele MKB. Bent u tevreden over hoe uw administratie nu wordt gevoerd, maar bent u op zoek naar een klankbord, een deskundige waarmee u uw financiële gegevens kunt bespreken. Periodiek beoordelen wij op locatie de boekhouding en dat geeft u een gerust gevoel.

 1. Periodiek beoordelen wij op locatie de boekhouding
 2. Wij adviseren u over mogelijke efficiënte verbeter punten en nemen de cijfers met u door.
 3. Zo houdt u grip op uw eigen financiële situatie!
 4. U krijgt één vaste contactpersoon zodat u altijd weet waar en bij wie u terecht kunt voor eventuele vragen, maar ook waarmee u kunt klankborden over de te volgen koers.

Wij adviseren u over mogelijke efficiënte verbeter punten en nemen de cijfers met u door. Zo houdt u grip op uw eigen financiële situatie! U krijgt één vaste contactpersoon zodat u altijd weet waar en bij wie u terecht kunt voor eventuele vragen, maar ook waarmee u kunt klankborden over de te volgen koers.

Het NORT-CHECK ontzorg pakket bestaat uit:
 • Verzorgen check op uw administratie
 • Verzorgen check aangifte omzetbelasting
 • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting
 • Verzorgen aangifte VPB (bij BV structuur)
 • Verzorgen opstellen jaarrekening
 • Verzorgen check debiteuren/crediteurenbeheer
 • Persoonlijk contact: Koersgesprekken en aanspreekpunt voor uw vragen

Wij verzorgen graag vrijblijvend een presentatie bij u op kantoor!

Neem contact met ons op Wilt u meer informatie?