DSC_0040

Nort wil voor u een meerwaarde zijn

De ondernemer ontzorgen

Om de focus voor uw onderneming centraal te stellen ondersteunen wij ondernemers met het verzorgen van de financiele administratie, het opstellen van managementinformatie, het inrichten van nieuwe processen en procedures, de operationele aansturing van afdeling of organisatie en/of het ad interim inzetten van bedrijfskundigen of financiele experts.

U verwerkt zelf uw administratie, NORT kijkt mee

Het NORT-BACK UP pakket is geschikt voor het gehele MKB en non-profit organisaties. Wilt u of uw medewerk(st)er graag zelf de administratie blijven voeren, maar kunt u wel wat ondersteuning gebruiken van onze ervaren medewerkers? Dan komen wij graag bij u langs! Wij hanteren vaste tarieven per dagdeel. Zo voorkomt u onverwachte hoge kosten. Onze prijzen zijn helder en duidelijk. Doen wij er toch een keer wat langer over? Dan nemen wij deze kosten voor onze eigen rekening. De administratieve tijdsbesteding van de ondernemer blijft tot een minimum beperkt. En “last but not least” heeft u 24 uur per dag direct inzicht in uw actuele financiële situatie. Zo houdt u grip op uw eigen financiële situatie! U krijgt één vaste contactpersoon zodat u altijd weet waar en bij wie u terecht kunt voor eventuele vragen, maar ook waarmee u kunt klankborden over de te volgen koers.

Praktijk: Vanuit onze ruime ervaring weten we hoe uw administratie zo efficiënt mogelijk gevoerd kan worden. Daarbij houden wij niet van dubbel werk, oftewel niet onnodig gegevens overtypen als het ook geïmporteerd kan worden. Samen met u komen we tot een efficiënt administratief proces van verkoop tot inkoop, van betalingen tot ontvangsten waarin wij te allen tijde snel als back up kunnen inspringen. .

Kortom: met Nort beschikt u over een deskundig ingespeeld en betrokken team, waarbij onze dienstverlening gericht is om u als ondernemer te ontzorgen voor een vaste overeengekomen prijs en mee te helpen bij het bepalen van de juiste koers.

U verwerkt zelf uw administratie, NORT kijkt mee en ondersteunt indien gewenst

Binnen NORT willen we niet alleen achterom kijken, maar ook meedenken en werken aan uw toekomst. Ook binnen het NORT-BACK UP pakket zullen we deze rol vervullen. Kortom:

 1. Periodiek beoordelen wij op locatie de boekhouding
 2. Wij adviseren u over mogelijke efficiënte verbeter punten en nemen de cijfers met u door.
 3. Zo houdt u grip op uw eigen financiële situatie!
 4. Wij denken en werken mee om op kansen in te spelen
 5. U krijgt één vaste contactpersoon zodat u altijd weet waar en bij wie u terecht kunt voor eventuele vragen, maar ook waarmee u kunt klankborden over de te volgen koers.

Wij adviseren u over mogelijke efficiënte verbeter punten en nemen de cijfers met u door. Zo houdt u grip op uw eigen financiële situatie! U krijgt één vaste contactpersoon zodat u altijd weet waar en bij wie u terecht kunt voor eventuele vragen, maar ook waarmee u kunt klankborden over de te volgen koers.

Het NORT-BACK UP ontzorg pakket bestaat uit:
 • Meekijken bij het uitvoeren van uw administratie
 • Meekijken bij opstellen aangifte omzetbelasting
 • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting
 • Verzorgen aangifte VPB (bij BV structuur)
 • Verzorgen opstellen jaarrekening
 • Verzorgen check debiteuren/crediteurenbeheer
 • Persoonlijk contact: Koersgesprekken en aanspreekpunt voor uw vragen

Wij verzorgen graag vrijblijvend een presentatie bij u op kantoor!

Neem contact met ons op Wilt u meer informatie?